Cine gestionează opțiunea, Facebook introduce o nouă opţiune pentru gestionarea datelor personale

Vizualizarea sau anularea abonamentelor

roboți pentru recenzii de opțiuni binare cel mai bun venit suplimentar

Sincronizează parolele pe toate dispozitivele Te poți conecta la aplicații și site-uri pe dispozitive diferite folosind parolele salvate în Contul Google când: te conectezi la Android; te conectezi la Chrome având sincronizarea activată.

Salvează parolele în Contul Google Dacă opțiunea Oferă salvarea parolelor este activată, ți cine gestionează opțiunea va solicita să salvezi parola când te conectezi la site-uri și aplicații pe Android sau Chrome.

Ca să salvezi parola pentru site sau aplicație, selectează Salvează. Dacă te-ai conectat la mai multe Conturi Google pe dispozitivul Android, poți alege contul în care dorești să salvezi parola.

semnale pentru olymptrade de opțiuni binare faceți bani online folosind site- ul dvs. web

Poți gestiona oricând parolele salvate la passwords. Gestionează ofertele de salvare a parolelor Poți permite Chrome să rețină parolele pentru site-uri și să te conecteze automat, cu ajutorul parolelor salvate în Contul Google. Opțiunea Oferă salvarea parolelor este activată în mod prestabilit și o poți dezactiva sau activa din nou.

  • Cum să faci bani de acasă fără investiții suplimentare
  • AGORA - Facebook introduce o nouă opţiune pentru gestionarea datelor personale
  • Facebook introduce o nouă opţiune pentru gestionarea datelor personale
  • Sincronizează parolele pe toate dispozitivele - Android - Google Chrome Ajutor
  • Opțiune strategie scară

Pe telefonul sau tableta Android, deschide aplicația Setări a dispozitivului Google În partea de sus, derulează spre dreapta și atinge Securitate. Activează sau dezactivează Oferă salvarea parolelor.

cum se plasează pariurile corect în opțiunile binare teoria pentru opțiuni binare

Gestionează ofertele de salvare a parolelor pentru anumite aplicații Poți alege să nu salvezi niciodată parolele pentru anumite aplicații instalate pe dispozitiv.

Când ți se solicită să salvezi o parolă, selectează Niciodată.

reclamații privind opțiunile binare câștigând bani online colectând bani bonus

Opțiunea de salvare a parolei respective nu se va mai afișa. De aici, ai următoarele opțiuni: blochează ofertele de salvare a parolelor pentru o anumită aplicație.

opțiuni binare pe nyse schimb de opțiuni binare

Atinge Adaugă și atinge aplicația pe care vrei să o blochezi. Lângă aplicația pe care vrei să o deblochezi, atinge Meniu Șterge.

strategie rapidă de opțiuni binare tranzacționarea semnalează modul de utilizare

Gestionează conectarea automată Te poți conecta automat la site-uri și aplicații folosind informațiile pe care le-ai salvat. Poți și să dezactivezi conectarea automată dacă vrei să confirmi înainte de conectare.

Atinge abonamentul pe care vrei să-l gestionezi. Nu vezi abonamentul pe care îl cauți? Atinge Cancel Subscription Anulați abonamentul. Sau, dacă vrei să anulezi abonamentul Apple One, dar să păstrezi anumite abonamente, atinge Choose Individual Services Alegeți abonamente individuale. Dacă nu vezi opțiunea Anulați, abonamentul este deja anulat și nu se va reînnoi.

Activează sau dezactivează Conectarea automată.

Citițiși